Materiaaliohje

Tulosta tarkat AV-ohjeet (pdf)

Esitykset pyydetään toimittamaan Messukeskuksen palvelimelle viimeistään 4.1.2010, jolloin niiden toimivuus voidaan tarkistaa ja esitykset voidaan asentaa luentosalin koneelle valmiiksi.

Luentosalit ja AV-tila

Luentosaleissa on vakiovarusteina

  • pc, jossa Windows XP -käyttöjärjestelmä ja Microsoft 2007 Office -ohjelmisto, CD- ja DVD-asema sekä USB-portti
  • data-/videotykki

Muut varusteet ovat salissa ennakkotilauksen perusteella. Luentosaleissa on kaksi saliavustajaa, jotka huolehtivat käytännön järjestelyistä ja avustavat laitteiden käytössä. Ota heihin yhteyttä ennen esitystäsi.

Luennoitsijoilla on käytettävissään AV-tila Messukeskuksen galleria-käytävällä esitysten tarkistusta varten.

Lisämateriaali verkkoon

Luennoitsijoiden PowerPoint-esityksiä tai muuta lisämateriaalia toivotaan saatavan Lääkäripäivien Internet-sivustoille. Saliavustajalle voi antaa luvan luentosalin koneelle jäävän materiaalin siirtoon tai materiaalin voi lähettää sähköpostilla etu- tai jälkikäteen osoitteeseen laakaripaivat.materiaali@sun.fimnet.fi (huom. vain nettiin laitettava materiaali, ei Messukeskuksen koneisiin!). Tiedoston maksimikoko 25 Mt.

Materiaalin luovuttaessaan luennoitsija suostuu siihen, että se on tulostettavissa Internetistä (FiMnet-tunnuksilla) ja lainattavissa vakiintuneiden periaatteiden mukaisesti, kun lähde mainitaan. Luennoitsijan tulee varmistaa, ettei esityksessä ole copyright-suojattua materiaalia.

Sidonnaisuuksien ilmoittaminen

Lääkärien ammatillisen kehittämisen arviointineuvoston suosituksen mukaan luennoitsijoita pyydetään ilmoittamaan luentonsa alussa esim. PowerPoint-diana mahdolliset taloudelliset ja muut sidonnaisuutensa. Lisäohjeita sidonnaisuuksien ilmoittamisesta löytyy osoitteesta http://www.arviointineuvosto.fi > Täydennyskoulutuksen järjestäjälle. Sivuilta löytyy myös esimerkki sidonnaisuuksien ilmoittamisesta.