Näyttely

Lääkäripäivien näyttely on avoinna keskiviikkona ja torstaina klo 8.00–17.00 sekä perjantaina klo 8.00–16.00.

Lääkäripäivien näyttelyyn voivat tutustua lääkärit, hammaslääkärit, eläinlääkärit, apteekkihenkilökunta ja lääketieteen opiskelijat. Osastojen lisäksi näyttelyssä on tietoiskuja, lounassymposiumeja sekä ajankohtaisia debatteja.

Näyttely on maksuton kaikille kävijöille ja kurssiosallistujille.

Ilmoittaudu näyttelyyn tästä

Nyt myös näyttelyyn ilmoittaudutaan Lääkäripäivien verkkosivujen kautta. Näyttelyn osallistumismerkki tulee sähköpostiin ennen tapahtumaa. Se oikeuttaa näyttelyyn tutustumiseen koko tapahtuman ajan. Näyttelyvieraat pääsevät osallistumismerkillään myös pääluennoille.

Voit myös ilmoittautua paikan päällä eteläisen ja pohjoisen sisäänkäynnin itserekisteröitymispisteillä.

Lisätietoja näyttelystä

Nordic Health Technology & eHealth Forum 2016

Lääkäripäivien kävijöille tarjotaan jälleen mahdollisuus osallistua maksutta terveysteknologian ja ehealth-asioiden samanaikaiseen ammattitapahtumaan.

Tammikuussa 2016 kolmen tapahtumapäivän aikana näet ja koet alan uusimmat teknologiaratkaisut sekä innovaatiot. Tapaat terveydenhuollon alan merkittävimmät yritykset sekä kohtaat alan kollegat helposti saman katon alla. Näyttelyalueella pääset kuuntelemaan huippuseminaareja Home ja Hospital –luentolavoilla. Tapahtumassa on lisäksi kaksi maksullista seminaarikokonaisuutta Nordic eHealth Conference ja Finnish Innovation Forum.

Lisätietoa näyttelystä