HUOM: Tämä sivu kertoo vuoden 2014 tapahtumasta. Siirry uusimmalle sivulle »

Näyttely

Lääkäripäivien näyttely on avoinna keskiviikkona ja torstaina 8.00–17.00 sekä perjantaina 8.00–16.00.

Näyttelyyn voivat tutustua lääkärit, hammaslääkärit, eläinlääkärit, apteekkihenkilökunta ja lääketieteen opiskelijat. Osastojen lisäksi näyttelyssä on taidenäyttely, tietoiskuja ja ajankohtaisia debatteja. Näyttelyyn pääsy on maksuton kutsukortilla ja kurssiosallistujille.

Kutsukorttia tapahtumaan jaetaan vuoden 2013 lopulla seuraavien lehtien liitteenä: Apteekkari, Duodecim, Eläinlääkäri, Erikoislääkäri, Hammaslääkäri, NuoriLääkäri, Suomen Lääkärilehti, Työterveyslääkäri ja Yleislääkäri.

Lisätietoja: Messukeskus
www.laakaripaivatnayttely.fi
etunimi.sukunimi@messukeskus.com

myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri, puh. 050 387 0023
myyntipäällikkö Miia Hakulinen, puh. 050 416 6522
tiedottaja Antti Karjunen, puh. 050 574 3444

Lääkäritori

Lääkäritorilla voit kohdata kollegoitasi ja asioida Lääkäriliiton, Pro Medicon, Lääkärilehden, Lääkärikompassin, NLYn, GPF:n, SELYn, Kandidaattikustannuksen ja FLS:n kanssa. Tule kirjoittamaan näkemyksesi kollegiaalisuudesta viestiseinälle ja nouda samalla juuri hyväksytyt Kollegiaalisuus-ohjeet.

Lääkäriliiton juristit ovat käytettävissäsi koko näyttelyn ajan. Tutustu osastolla myös liiton uusittuihin verkkosivuihin.

Lääkäritorilla voit kokeilla Taitoni-verkkopalvelua, jonka avulla voit taltioida ammatillisen kehittymisesi ja seurata sitä. Kirjaa osaamisesi Taitoniin heti meetingissä älypuhelimellasi - mobiiliversio avataan Lääkäripäivien yhteydessä. Taitoni on maksuton 30.4.2014 asti, jonka jälkeen palvelun käyttömaksu on 40 €/vuosi. Osallistu myös elokuvalippujen arvontaan!

Tunnelmaa pitää yllä trubaduuri Kalle Klotz, joka punoo yhteen lääkärien ajatuksia kollegiaalisuudesta. Hän esiintyy päivittäin kymmentä vaille tasatunnit. Joka päivä klo 11.50 ja 14.50 kuullaan myös taltioitavina ensiesityksinä kollegiaalisuus teeman pohjalta trubaduurin säveltämät ja sovittamat kappaleet. Voit osallistua kollegiaalisuus-kappaleiden sanoitukseen ja kirjoittaa riimikiuluun Lääkäritorin infotiskillä ajatuksen, lauseen tai riimin teeman pohjalta. Osaston löydät näyttelystä 2c41.

TERVEYSTEKNOLOGIA 2014

Tervetuloa uuteen ammattitapahtumaan näkemään ja kokemaan alan uusimmat teknologiaratkaisut! Tapahtumassa on tarjolla maksuttomia huippuseminaareja terveysteknologian, terveydenhuollon IT:n sekä laboratorioalan aihealueilta. Kattavan näyttelyn ansiosta kasvatat tietämystäsi kaikista niistä mahdollisuuksista, joita alan toimijat tarjoavat helpottamaan sinun päivittäistä työtäsi.

Terveysteknologia 2014 tiivistettynä:
Opettavainen – yli 60 ajankohtaista seminaaria kolmella eri lavalla.
Keskitetty – tarjolla on ratkaisuja helpottamaan ja tehostamaan päivittäistä työtäsi.
Sisältörikas – koe Future Plaza ja Innovation Gallery, joissa pääset todella kokemaan tulevaisuuden innovaatiot paikan päällä!
Tehokas – verkostoidut alan johtavien ammattilaisten kanssa.
Maksuton – ilmainen sisäänpääsy sekä tapahtumaan että seminaareihin.

Tapahtuman kävijät ovat julkisen ja yksityisen puolen päättäjiä ja vaikuttajia sekä lääkäreitä, mm. sairaaloista, sairaanhoitopiireistä ja yksityiseltä sektorilta.

Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Lääkäripäivien kanssa, mikä luo kattavasti synergiaa alan toimijoiden välille. Tule kuuntelemaan ja verkostoidu samalla alan muiden vaikuttajien kanssa.

Lisätietoja: www.easyfairs.com/terveysteknologia