HUOM: Tämä sivu kertoo vuoden 2013 tapahtumasta. Siirry uusimmalle sivulle »

Mediapalvelu

Lääkäripäivien pressikeskuksessa on päivittäin non stop –tiedotustilaisuuksia klo 9.30 - 12.00, keskiviikon infot alkavat poikkeuksellisesti jo klo 8.30. Pressi on avoinna ti - pe klo 8.00 - 17.00. Se sijaitsee Helsingin Messukeskuksen lehdistökeskuksessa, Eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros.

Toimittajat voivat ilmoittautua pressiin ennakkoon linkistä. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 4.1.2013.

Tapahtumaan voi akkreditoitua myös paikan päällä. Toivomme, että voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä lehdistökortin. Muussa tapauksessa ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Päivien ennakkoinfo on 7.1. klo 10 Lääkäritalolla, os. Mäkelänkatu 2, 8. krs/auditorio, Helsinki.

Lääkäripäivien avajaisiin 8.1. klo 17.00 on vapaa sisäänpääsy. Avajaisissa puhuvat Lääkäripäivien puheenjohtaja Raija Niemelä ja pääministeri Jyrki Katainen sekä Matti Äyräpää -palkinnon saaja.

Näyttelyn  lehdistökierrokset ovat tiistaina ja torstaina klo 13. Tiistain kierroksen vetää professori Eero Mervaala ja torstain professori Ilari Paakkari.

Pysäköinti Helsingin Messukeskuksessa on toimittajille maksuton. Ajaessasi sisäään pysäköintitaloon saat pysäköintikortin. Lehdistökeskuksessa saat korttiin leiman. Leimatulla kortilla pääset ajamaan ulos pysäköintitalosta saman päivän aikana. Tulo-ohjeet ja tiedot pysäköinnistä.

Tervetuloa!


Suomen Lääkäriliitto
viestintäpäällikkö Anne-Maj Aunula
anne-maj.aunula@laakariliitto.fi
puh. 040 528 8305

Suomen Messut (näyttely)
tiedottaja Antti Karjunen
antti.karjunen@finnexpo.fi
puh. 050 574 3444